۱۴۰۳ مهر ۱۴, شنبه

شعری زیبا درباره ی دین و مذهب

    
از پدر پرسید روزی یک پسر 

بهترین دین ها کدام است ای پدر

گفت من با دین ندارم هیچ کار

پیش من دین ها ندارند اعتبار

چون که آوردیم هر دین جدید

اختلاف بیشتر آمد پدید

کینه ها و دشمنی بسیار شد 

جنگ های مذهبی تکرار شد

خون مردم ریخت بر روی زمین

بارها و بارها با نام دین 

نه مسلمانم نه ترسا نه جهود

سر به حکم عقل می آرم فرود

عقل میگوید که عیش بیکران

هست در همزیستی با دیگران

دین ولی می گوید که خون کافران

گر بریزی اجر داری بیکران!

دیگر اندیشان هم آخر آدمند

دین چرا می گوید که مهدور الدم اند؟

من بدین علت ندارم دین و کیش

تا نریزم خون همنوعان خویش

"تو هم ای فرزند تنها از"خرد

پیروی کن تا به مینویت برد

با تمام مردم روی زمین

دوستی کن بهترین دین است این








تسلیت به ایران《طبس》


 
من سوختم به پاکی و آتش من ماندم و گذشت سیاوش 

۱۴۰۳ مهر ۱۲, پنجشنبه

زجر این زنان تمامی ندارد !

زندگی در مناطق کوهستانی و صعب العبور روستایی لرستان حکایت های سخت و طاقت فرسایی آنجاست که امکانات زندگی، مسکن، راه دسترسی، بهداشت، آموزش و کیفیت زندگی در سطح پایین تری قرار دارد!!

سقط جنین در ایران


 اختلاف بر مصوبه مجلس جدید در خصوص نظرات مربوط به «سقط جنین» در ایران بالا گرفته است. 

خودکشی فامه مرادپور در پی فشار ازدواج اجباری

۱۲.مهر.۱۴۰۳ هه‌نگاو

یک کودک ۱۵ ساله ساکن شهرستان رومشکان استان لرستان، به‌نام فاطمه مرادپور، پس از آن از سوی خانواده تخت فشار ازدواج اجباری و کودک همسری قرار گرفت، اقدام به خودکشی کرده و به زندگی خود پایان داد.

سه فعال حقوق زنان به زندان لاکان رشت بازگشتند


۱۱.مهر.۱۴۰۳ هرانا

ساعتی پیش، فروغ سمیع نیا، جلوه جواهری و آزاده چاوشیان، فعالان حقوق زنان در گیلان با پایان ایام مرخصی به زندان لاکان رشت بازگشتند.به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، امروز چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۳، سه حقوق زنان در گیلان با پایان مرخصی به زندان لاکان رشت بازگشتند. بازگشت فروغ سمیع‌ نیا، جلوه جواهری و آزاده چاوشیان به زندان با پایان ایام مرخصی آنها گرفته شده است. این فعالان حقوق زنان روز چهارشنبه ۴ مهرماه، به مرخصی اعزام شده بودند. این فعالان مرداد ۱۴۰۲، به صورت مستقل در استان گیلان توسط نیروهای امنیتی بازداشت و پس از مدتی با تودیع وثیقه از زندان لاکان رشت آزاد شده بودند. در 10 اسفند سال گذشته، جلسه دادگاه رسیدگی به جلسات این افراد در یک پرونده مشترک با هفت تاریخ دادگاه دیگر در شعبه سوم انقلاب رشت به ریاست قاضی مهدی راسخی برگزار شد. حکم بدوی آنها توسط شعبه اوایل فرودین ماه سال جاری، به آنها ابلاغ می شود. حکم در تاریخ ۸ خردادماه سال جاری توسط شعبه یازده دادگاه تجدیدنظر استان گیلان به ریاست قاضی محمدصادق ایران عقیده تایید شد. بر اساس حکم صادره، فروغ سمیع نیا و آزاده چاوشیان هر کدام به شش سال و یک ماه و ۱۷ روز حبس و جلوه جواهری به یک سال زندان محکوم شدند. در نهایت این افراد در تاریخ ۲۳ تیرماه، جهت اجرای حکم حبس بازداشت و به زندان لاکان رشت منتقل شدند.

نگاهی به حقوق زنان در ایران




قانونگذار، شامل قوانین حقوقی و کیفری و حتی در قوانین خاص و خاص، به وضع قوانین در حمایت از حقوق زنان و دختران ایران در زمینه های مختلف، سیاسی و اجتماعی پرداخته است.

تغیر برای برابری حقوق زن و مرد

در این قوانین نابرابر مرد حاکم بر زن می باشد و زنان با تلاششان زن دستشان را برابری و مرد بند کنند.

سند ۲۰۳۰ یونسکو (ژانویه 2016)



سند مقدمه ای دارد مبنی بر این که رهبران و مردم جهان بر آن هستند که تا سال ۲۰۳۰، به فقر، گرسنگی، خشونت، فساد، قاچاق و … پایان دهنده و به سوی کرامت انسانی، آرامش، عدالت، رعایت برابری، سلامتی، مدیریت. . پایدار منابع طبیعی، گسترش گیاهان، تامین آب آشامیدنی برای همه، توانمندسازی و دختران، شمردن تنوع فرهنگی، حمایت از آسیب پذیری اقشار، مردم سالاری، بهبود محیط زیست، توسعه مناطق روستایی، توسعه آموزش های عمومی و فنی و حرفه ای، ترویج. . تفاهم، پروژه زایی، و نظایر این ها حرکت می کنند. 

سپس بر لزوم تلاش همه دولت ها برای رسیدن به اهداف توسعه در ۲۰۳۰ بررسی شده است.

اعلامیه جهانی حقوق بشر


از آنجا که بازشناسی حرمت ذاتی آدمی و حقوق برابر و سلب ناپذیر تمامی اعضای خانواده ی بشری بنیان آزادی، عدالت و صلح در جهان است.
از آنجا که بی اعتنایی و تحقیر حقوق انسان به انجام کارهای وحشیانه انجام می شود به طوری که وجدان آدمی را در رنج می کند.
از آنجا که پدید آمدن جهانی است که در آن همه ابناء بشر از آزادی بیان و عقیده عالی هستند و به رهایی از هراس و نیازمندی رسند، به مثابه آرزوی همگی انسانها اعلام شده است.
از آنجا که بایست تا آدمی، به عنوان آخرین راه حل، ناگزیر از شوریدن علیه بیدادگری و ستمکاری نباشد، به پاسداری بشر از راه حاکمیت قانون همت گمارد.

"طنز تلخِ تناقض‌ها"

https://youtube.com/shorts/fQ-EeZ4rhFI?si=5gjd_9V7xDafuWlZ شاه رفته مملکت شاپور می خواهد چه کار