۱۴۰۳ مهر ۲۸, شنبه

نقض حقوق بشر در جمهوری اسلامی

 

حقوق بشر توسط جمهوری اسلامی ایران که در میان مخالفان جمهوری اسلامی ایران با عبارت «جنایات جمهوری اسلامی ایران»[5][6] شناخته می‌شود.

- مجموعه اطلاعاتی است از سوی نظام جمهوری اسلامی ایران یا نیروهای نیابتی و پشتیبانی آن برای نظام جمهوری اسلامی ایران، حفظ و تقویت نظام جمهوری اسلامی ایران، انتقام گیری از مخالفان یا به همگانی خود، از آغاز انقلاب ۱۳۵۷ ایران که تا به حال در جریان است. است. است و باعث آسیب به مردم می شود و همچنین حقوق اساسی بشر را محدود می کند. جمهوری اسلامی ایران از چند جهت، نظام حقوق بشر است. این موارد در برخی موارد، جنبه های دینی و در برخی موارد دیگر، جنبه های سیاسی دارد و گاهی نیز دربردارنده هر دو است. از سیاست‌هایمداران، برخی از محمود احمدی‌نژاد صرفاً به جنایات جنگی هستند؛[۷] در حالی که برخی دیگر از جمهوری اسلامی ایران، تروریست‌های تروریستی، تحت تعقیب قضایی بین‌المللی، پلیس بین الملل قرار دارند.[۸][۹] اولین روزهای انقلاب هستند. . . اسلامی به بعد، نظام جمهوری اسلامی ایران، احکامی مانند: بریدن انگشتان دست، دست و پا، گردن‌زنی، پرتاب از بلندی، سنگسار، ترورهای سازمان‌یافته و حکومتی، تیرباران و اعدام فردی و گروهی مخالفان با طناب دار را اجرا کرده‌اند. 



تاریخ از انقلاب ۵۷ ایران تا کنون

موقعیت

 ایران

 سوریه

 فرانسه

 اسرائیل

 عراق

 افغانستان

 بحرین

 فلسطین

 یمن

 لبنان

 آلمانی

 آرژانتین

 کنیا

 هند

 ونزوئلا

نتایج

سینما آتش سوزی رکس آبادان

اعدام های صادق خلخالی در اول انقلاب

قتلعام دسته‌جمعی زندانیان در سال ۶۷

زندانی کردن کودکان در جریان کشتار دسته‌جمعی سال ۶۷ ↓

اعدام کودکان در ایران

قتلهای زنجیره های ایران

بمب‌گذاری آمیا

ترور میکونوس

سرکوب و شکنجه معترضان سال ۷۸

کشتار معترضان سال ۸۸

همکاری با رژیم بشار اسد و کشتار مردم سوریه ↓

سرکوب و کشتار در اعتراضات دی ۱۳۹۶ ایران

سرکوب و کشتار در اعتراضات دراویش گنابادی

سرکوب و کشتار در اعتراضات آبان ۱۳۹۸ ایران

اعتراضات ۱۴۰۰ ایران

اعتراضات ۱۴۰۱ ایران

سرکوب، کشتار و اعدام در خیزش ۱۴۰۱ ایران

تجاوز جنسی به زندانیان در ایران

سیدسالاری؛ تبعیض اجتماعی بین سادات و غیرسادات

مداخله سیاسی و نظامی در عراق[1][2][3][4]

مداخله سیاسی و نظامی در لبنان

مداخله سیاسی و نظامی در افغانستان

مداخله سیاسی و نظامی در اعتراضات ۲۰۱۹ ونزوئلا

مداخله نظامی و سیاسی در سوریه

همکاری با طالبان

همکاری با القاعده

مداخله سیاسی و نظامی در ایمن

مداخله نظامی در کل

همکاری با حوثی‌ها

مداخله سیاسی در بحرین

مداخله سیاسی و نظامی در فلسطین

حقوق اقتصادی متوسط ​​در ایران

ایرانیستیزی و ازخودبیگانگی

نگاره پیکر بیجان در این فاجعه بیش از 500 نفر از تماشاگران سینما رکس که اکثراً زن و کودک بودند، در آتش سوزی جان‌باختند، کشته شدند.

حقوق بشر در جمهوری اسلامی ایران از طرف ایرانیان و از طرف فعالان حقوق بشر، نویسندگان و سازمان های مردمنهاد بین المللی، مورد انتقاد قرار گرفته اند. در حکومت جمهوری اسلامی ایران، مجمع عمومی سازمان ملل متحد در دو سال، همه قطعنامه‌های مربوط به حقوق بشر به‌وسیله حکومت جمهوری اسلامی، صادر کرده است.[15] در قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل متحد به A/RES/64 /176 که در فروردین 1389 شماره منتشر شد،[16] این مجمع ایران را در موارد بسیار مورد توجه قرار داد. از جمله، در رویارویی دولت با معترضان نتایج انتخابات ریاست جمهوری ایران (1388). حکومت جمهوری اسلامی ایران به گونه‌های سختگیرانه‌ای آزادی‌های مدنی از جمله، سخنرانی آزادی، مطبوعات، تجمعات، انجمن‌ها و آزادی‌های شخصی را زیر پا می‌گذارند و در مسیر آزادی‌های مذهبی مانع ایجاد می‌شوند.[۱۷]

ایران، قرارداد عضویت (به انگلیسی: ratification) در دیوان کیفری بین‌المللی را رسما پذیرفته‌شده‌است. برخی از این سیاست عدم پذیرش ایران به دلیل ترس دولتمردان ایران از محاکمه در این دادگاه دانسته اند. ایران، عملیات‌های تروریستی خارجی، همکاری با رژیم بشار اسد، یهود سالاری جنگافروزی در سوریه، عراق و یمن[۱۹] و چند کشور دیگر، همچنین سرکوب اعتراضات، اعدام معترضان، حمله وحشیانه به مردم در خیابان‌ها، به کارگیری اسلحه ساچمه‌ها و جنگی. علیه مردم. مردم معترض و بی دفاع و موارد بسیاری از حقوق مردم ایران و مواردی از این دست داده شده است.



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

"طنز تلخِ تناقض‌ها"

https://youtube.com/shorts/fQ-EeZ4rhFI?si=5gjd_9V7xDafuWlZ شاه رفته مملکت شاپور می خواهد چه کار